Quote Of The Day

luni, 25 ianuarie 2010

Capul taiat, sabia nu-l pleaca...



Sa-ti faci curat in casa, sa nu lasi vasele murdare in chiuveta, sa nu porti aia, sa te speli pe maini, sa nu ai burta, sa faci ce zice seful, sa fii supus, sa off, sa faci mereu "ce e bine, ce trebuie", sa cauti mereu armonia, sa fugi de punctele tale de vedere... E usor sa fugi, e usor sa fii docil, e usor sa stai cu capul in nisip, dar ce te faci cand deschizi ochii si vezi ca altii isi fac nevoile pe capul tau plecat?

Nu arunca gunoaie pe strada, inchide apa cand te speli pe dinti, nu intarzia, nu mintii, nu mai fii jigodia cu prea multa personalitate, nu fii ipocrit! Fara rost! O voce milenara cu miros de vulpe vicleana, iti urla in timpane : "Capul plecat, sabia nu-l taie! Ce vrei copile? Ti s-a urat cu binele? Stai in banca ta, ce te bagi unde nu-ti fierbe oala? Asa am zis EU! D'aia!"

Si din curtea prafuita plina de oratanii si fiare nefolosibile se ridica romanasul, si din el toti copiii copiilor lui, si viitorii, si supra-viitorii, toti stand cuminti in bancile lor, de frica vocii viclene cu miros de vulpe. Si le e frica sa vorbeasca. Se vaccineaza cu bolile tuturor animalelor, mananca oua facute artificial, beau lapte conform standardelor UE ca ala de la stana e plin de bacterii, si stau in banca lor.

Deci taci fraiere, supune-te, si macar vei avea o viata de sluga! E mai bine decat sa risti sa stai cu privirea inainte si sa nu te lasi calcat in picioare! Da, supune-te, condamna-ti urmasii la slugageala, fa cum spune 'ala mare'! Nu, pentru ce-ti trebuie tie caracter si personalitate? Dar nu vai, sunt complet inutile, supune-te, fa treaba altora, nu spune niciodata, dar niciodata NU, si atunci vei fi cu adevarat FERICIT! Dar ai grija cat stai cu capul plecat ca face rau la coloana vertebrala ;)

C'asa am zis EU!!!

Niciun comentariu: