Quote Of The Day

joi, 26 august 2010

Guns N'Roses - copilaria si adolescenta maturilor care vrem sa fim

S-au nascut odata cu mine si cu multi altii, in 1985, si am crescut pe melodiile lor, nemuritoare. Posterele (din Popcorn, Bravo) cu Axl Rose si cu trupa lipite pe pereti au iscat certuri cu multe mame pe motiv ca distrugeam zugraveala, iar baticurile asemanatoare celor pe care le purta Axl Rose le mai pastrez si acum.

Iti aduci aminte copil mare de the good old days ;-)?

Ai iubit pe "November Rain" ascultata la casetofon,Ai plans pe "Don't Cry" (eu aproape plang si acum fara motiv),Aveai in inima dragoste pura de copil pe "Since I don't have you"Quitar solo-ul lui Slash din "Estranged" iti provoaca si acum fioriAll we need is just a little "Patience"Iuuuuu cuuuuud beeee maaaaiaan,("You could be mine") nu are nevoie de vreo descriereSi nu in ultimul rand "Sweet child of mine"Este foarte ciudat cum asemenea melodii au puterea de a ne transpune in trecut... iti amintesti exact cum te simteai, iti amintesti mirosul trecutului, gustul, libertatea, inocenta, dragostea...

Un comentariu:

Anonim spunea...

:), ai mare dreptate, si acum daca ascult unele melodii de la ei, ma transpun direct in trecut cu toate simturile. simt miros de cozonaci sau paine calda :)